КЛІНІКА ЗІР ТА ЛІКАРНЯНА КАСА! СПІВПРАЦЯ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я ПАЦІЄНТА!

Раді повідомити нашим пацієнтам про унікальну можливість, яка надається в стінах сітки наших закладів, зокрема на базі «КЛІНІКА ЗІР АНАТОЛІЯ МАРТИНЕНКО» м. Житомир та «ЦЕНТР МІКРОХІРУРГІЇ ОКА» м. Коростень.

Цього року пацієнти з катарактою, що є членами «ЛІКАРНЯНОЇ КАСИ» та сумлінно сплачують мінімальні внески, можуть отримати хірургічне лікування НА 6 000 ГРН ДЕШЕВШЕ!

Пропозиція знижки на послуги офтальмологічної клініки

Це дійсно унікальна послуга. Адже лише в Житомирській області хворі мають змогу отримати найбільш лояльну ціну на лікування. Люди, які раніше в прямому сенсі слова збирали по копійчині на найдешевший штучний кришталик враз отримують шанс прооперуватись і скоріше, не доводячи стадію хвороби до ускладнень, і якісніше, адже отримують можливість вибрати вже більш якісні матеріали для свого зору.

Процедура отримання знижки дуже проста. Якщо людина певний час є членом організації «Лікарняна каса Житомирської області» та вносила внески згідно договору, вона автоматично отримує право на списання 6 000 грн від вартості оперативного видалення такої хвороби, як катаракта. Від пацієнта вимагається лише пред’явлення дійсного членського квитка. Всю іншу роботу – виконують працівники клініки. Ніяких затримок чи відмов. Все швидко та сучасно. Запрошуємо не зволікати та скористатись суттєвою допомогою завдяки плідній співпраці з «Лікарняною касою Житомирської області»

Ви можете зв’язатись з консультантами центру «КЛІНІКА ЗІР»  для запису на операцію та отримання знижки: (093) 413 22 99; (067) 412 22 99. Наш центр знаходиться за адресою: м. Житомир, вул.Кибальчича 2/4, корпус Б (район Польова).

Для отримання лікування та знижки на базі «ЦЕНТРУ МІКРОХІРУРГІЯ ОКА», м.Коростень, вул. 1-го Травня, 4 –

звертайтесь за телефоном: (096) 022 44 55; (096) 870 28 14

Оцінити статтю
Дякуємо за повідомлення!
Ми скоро зв'яжемося з Вами.